Μπονούτσι: «Έχω στόχο να γίνω προπονητής, θέλω να προπονήσω τη Γιουβέντους»

Τα “πλάνα” του για το μέλλον έκανε γνωστά ο Λεονάρντο Μπονούτσι, τα οποία δε θα τον κρατήσουν… μακριά από το ποδόσφαιρο. 

Ο 36χρονος Μπονούτσι, με μεγάλη καριέρα σε Γιουβέντους και Μίλαν, αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας, καθώς το καλοκαίρι “μετακόμισε” στην Ουνιόν Βερολίνου. Μάλιστα, αυτή δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία χρονιά της καριέρας του, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να έχει ήδη καταστρώσει τα “σχέδιά” του για το μέλλον.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα “Marca”, ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως σκοπεύει να ασχοληθεί με την προπονητική και, μεταξύ άλλων, να κάτσει στον πάγκο της Γιουβέντους.

Αναλυτικά: «Είναι ένας από τους στόχους μου, να γίνω προπονητής. Το θέλω κι εάν μπορούσα να είμαι μέλος της ελίτ, η Γιούβε είναι ένας από τους συλλόγους που θα ήθελα να προπονήσω. Η Γιουβέντους είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της ζωής μου. Ευχαριστώ τους Αντρέα Ανιέλι, Μαρότα, Παρατίτσι και Νέντβεντ. Αλλά και τον προπονητή που με άλλαξε περισσότερο και με έκανε να εξελιχθώ, τον Αντόνιο Κόντε».//ΓΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ