Μπερνάρ: «Εάν ήταν στο χέρι μου θα αγωνιζόμουν από το 2023 στην Ατλέτικο Μινέιρο»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε με θετικό λόγια για τη νέα του ομάδα και παραδέχτηκε πως επιθυμούσε να επιστρέψει στη Βραζιλία, προτού καν υπογράψει στους "πράσινους".

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μπερνάρ:

«Είχα ήδη σχέδια να επιστρέψω στην Ατλέτικο Μινέιρο. Εάν ήταν στο χέρι μου θα αγωνιζόμουν από το 2023 στην ομάδα. Όταν δηλαδή θα ολοκληρώνονταν το συμβόλαιο μου στα Εμιράτα με την Αλ Σαρτζά.

Τα σχέδια άλλαξαν, όμως η ευκαιρία εμφανίστηκε ξανά. Ξεκίνησαν επαφές με τον Ροντρίγκο Καετάνο πριν από οχτώ μήνες. Τα πράγματα κύλησαν φυσιολογικά και ένιωθα πραγματικά καλά. Μίλησα στους γονείς μου και ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Ο Μπερνάρ μίλησε επίσης για την εμπειρία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και για την δίψα του για τίτλους με τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

«Μετά από 11 χρόνια στην Ευρώπη κατάφερα να προσαρμοστώ σε άλλες θέσεις και να γίνω πιο πολύπλευρος ποδοσφαιριστής.

Σε κάποιες ομάδες αγωνίστηκα από τα δεξιά, σε άλλες στα αριστερά, ακόμη και στο κέντρο. Θέλω να βοηθήσω την Ατλέτικο με κάθε τρόπο. Ήρθα για να βοηθήσω. Αν και επέστρεψα έπειτα από μεγάλο διάστημα ακόμη υπάρχουν κάποια παλιά πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους.

Δεν μου αρέσει να χάνω. Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Θέλω να νικάω. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε . Έχω κατακτήσει τίτλους εδώ, αλλά θέλω περισσότερους».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ