Μπέιλ: «Όταν είμαι χαρούμενος παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο»

Ο 32χρονος Ουαλός σταρ παρουσιάστηκε από τη Λος Άντζελες FC και στις δηλώσεις του τόνισε πως έχει μέλλον ακόμη ποδοσφαιρικά και ξεκαθάρισε πως πήγε στο MLS για να αφήσει το στίγμα του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, έπειτα από εννέα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετακομίζει στο MLS όπου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λος Άντζελες FC. Ο 32χρονος Ουαλός σταρ παρουσιάστηκε από την νέα του ομάδα και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο.

Στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του ο Μπέιλ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να αφήσει το σημάδι του στο αμερικανικό πρωτάθλημα, αλλά και την ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ τόνισε πως έχει μέλλον ακόμη ποδοσφαιρικά.

Μπέιλ: «Όταν είμαι χαρούμενος παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο»
Ο Μπέιλ κατά την παρουσίασή του από την Λος Άντζελες FC (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

«Έχω πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ήρθα στο Λος Άντζελες απλώς για να είμαι εδώ για έξι ή 12 μήνες. Ήρθα για να προσπαθήσω να είμαι εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο. Μου δίνει την καλύτερη ευκαιρία να πάω στο επόμενο Euro, ίσως και παραπέρα.

Θέλω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτό το πρωτάθλημα και νομίζω ότι με το να βρίσκομαι εδώ έχω τις περισσότερες πιθανότητες να πάω στο Euro και ποτέ δεν ξέρεις, ίσως και σε ένα ακόμα. Το σχέδιό μου είναι να δουλέψω πραγματικά σκληρά, ανυπομονώ πραγματικά να ανεβάσω ταχύτητα και να ξεκινήσω».

Είμαι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να παίζω ξανά, όταν είμαι χαρούμενος παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι μπορώ να παίξω τον ρόλο μου και να πάω αυτόν τον σύλλογο ένα επίπεδο παραπάνω».

Μπέιλ: «Όταν είμαι χαρούμενος παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο»
O Μπέιλ με το κασκόλ της Λος Άντζελες FC (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ