Μπαρτσελόνα προς Τέμπας: «Ο Λαπόρτα θα δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο»

Οι Καταλανοί, με επίσημη ανακοίνωσή τους, φρόντισαν να δώσουν την απάντησή τους στον πρόεδρο της La Liga, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την υπόθεση Νεγκρέιρα στο δικαστήριο.

Μετά το έκτακτο συμβούλιο του ισπανικού πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Χαβιέ Τέμπας, άφησε αιχμές προς την Μπαρτσελόνα και τον Τζουάν Λαπόρτα, ωστόσο η καταλανική ομάδα φρόντισε να δώσει τη δική της απάντηση. Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι “μπλαουγκράνα” ξεκαθάρισαν πως ο πρόεδρος της ομάδας, πρόκειται να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα, στο δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά, ανέφεραν: «Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα παρευρέθηκε στην έκτακτη συνέλευση της La Liga για να συζητήσει την υπόθεση Νεγκρέιρα σήμερα το πρωί. Από σεβασμό προς τους συλλόγους, ο πρόεδρος έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις για το θέμα και σεβόμενος την απονομή της δικαιοσύνης δήλωσε ότι θα απαντήσει στο δικαστήριο σε περίπτωση που ζητηθούν περαιτέρω διευκρινίσεις».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ