Μήνυμα από τη Νίκη Βόλου κατά της έμφυλης βίας

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Super League 2, για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, στην οποία είναι αφιερωμένη η 4η αγωνιστική.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Super League 2, που αφιερώνει τη 4η αγωνιστική, στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, με κεντρικό σύνθημα «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Λίγκας:

«Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Σύμφωνα με την πρόσφατη εκστρατεία ενημέρωσης της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλον τον κόσμο, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αναφορές περιστατικών βίας κατά γυναικών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των άλλων περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανάγκασαν πολλές γυναίκες να παραμείνουν σπίτι χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες στήριξης και ασφάλειας.

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της και φέτος με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση και στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο!

Σπάσε τη σιωπή! Τώρα!».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ