Μια ανάσα από Ουί-Τζο Χουάνγκ ο Ολυμπιακός

 

Όλα δείχνουν ότι ο Νοτιοκορεάτης θα φορέσει τα “ερυθρόλευκα” και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των “ερυθρολεύκων”.

Οι πρώτες θετικές ενδείξεις στη μεταγραφή του Χουάνγκ Ουί-Τζο είχαν φανεί από το βράδυ της Δευτέρας όπου τόσο η Μπορντό όσο και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ήταν… σύμμαχοι του Ολυμπιακού. Απέμενε μόνο η θετική απάντηση του Χουάνγκ προκειμένου να ολοκληρωθεί μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση που επιδίωξε αρκετές μέρες ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ήρθε το πολυπόθητο «Ναι» και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το σημερινό δημοσίευμα της «L’ Equipe» που στέλνει τον Χουάνγκ στον Ολυμπιακό, επικαλούμενη πηγές μέσα από το γαλλικό σύλλογο. Στο σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και η παράμετρος που αναφέρει ότι ο διεθνής επιθετικός απάντησε θετικά στην προοπτική να υπογράψει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και να αγωνιστεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο.

Πρόκειται για την επικείμενη απόκτηση ενός φορ από το “πάνω ράφι”, που μπορεί να δώσει και μάλιστα άμεσα λύσεις στον επιθετικό τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ