Μένει στον Άγιαξ αλλά σε άλλο πόστο ο Φαν Τ’Σχιπ

Ο Ολλανδός πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας φαίνεται να αποχωρεί από τον πάγκο του “Αίαντα” χωρίς να αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς θέλει να βοηθήσει από άλλο θέση για να χτιστεί από την αρχή μια νέα ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική από την τωρινή.

Ο Τζον Φαν Τ’Σχιπ κάθισε στον πάγκο του Άγιαξ για να αλλάξει την πορεία της ομάδας που είχε καθοδική πορεία από την αρχή της σεζόν. Με τον Ολλανδό τεχνικό ο “Αίαντας” κατάφερε να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να φτάσει μέχρι και την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie, όπου θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Παρόλα αυτά ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ολλανδικής ομάδας, Αλεξ Κρόες, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον υποψήφιο προπονητή του συλλόγου Πεπ Λίντερς για να αναλάβει από την αρχή της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο πρώην πρώην τεχνικός της Εθνικής ομάδας μίλησε για το μέλλον του λέγοντας πως: «Ναι θέλω να μείνω και να βοηθήσω στη δημιουργία μιας νέας ομάδας με διαφορετικό όμως ρόλο. Τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε τι θα γίνει» δείχνοντας τις προθέσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ