Με την υπογραφή των TechItSerious η νέα φανέλα της Νίκης Βόλου

 

Η εμφάνιση της ομάδας της Μαγνησίας για τη σεζόν 2022-23 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, θέλει να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, στοχεύει να κερδίσει ακόμα περισσότερο τη νέα γενιά και οι γνωστοί YouTubers θα είναι το “όχημα” γι’ αυτή τη νέα εποχή του συλλόγου.

Ο Αλέξης, ο Δημήτρης και ο Μιχάλης, γνωστοί και ως TechItSerious, τρία αδέρφια από τον Βόλο και φανατικοί υποστηρικτές της Νίκης Βόλου, βάζουν φέτος την υπογραφή τους στη νέα φανέλα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Άπαντες στον Βόλο, στη Μαγνησία και στην Ελλάδα γνωρίζουν τους TechItSerious. Ο Αλέξης, ο Δημήτρης και ο Μιχάλης, τρία αδέρφια από τον Βόλο και φανατικοί υποστηρικτές της Νίκης μας, βάζουν φέτος την υπογραφή τους στη νέα μας φανέλα.

Η Νίκη μας, μεγαλώνει σ’ όλα τα επίπεδα κι οι TechItSerious, όντας οι κορυφαίοι στο χώρο τους, θα υπογράφουν κάθε δραστηριότητά μας στα social media.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο YouTube, με σχεδόν μισό εκατομμύριo subscribers, 154.000 followers στο Instagram και πάνω από 36.000 likes στη σελίδα τους στο facebook, οι TechItSerious θα αποτελούν πλέον το όχημα που θα μεταφέρει τη Νίκη Βόλου στη νέα εποχή.

Με τους TechItSerious στοχεύουμε να περάσουμε τα σύνορα της Μαγνησίας, να ταξιδέψουμε σ’ όλη την Ελλάδα, κερδίζοντας ακόμα περισσότερο τη νέα γενιά.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας – και όχι μόνο – πως κατά τη διάρκεια της σεζόν θα γίνουν διάφορες δράσεις και giveaways για τα οποία θα ενημερωθείτε σχετικά.

Νίκη Βόλου και TechItSerious ενώνουν τις δυνάμεις τους στοχεύοντας στο αύριο, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το φίλαθλο πυρήνα μας και δημιουργώντας τη βάση που θα «χτίσει», θα γαλουχήσει και θα μεγαλώσει τις νέες γενιές».

nikifc.gr
nikifc.gr

Το μήνυμα των TechItSerious στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Ευχόμαστε να φέρουμε γούρι και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν το μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο και την επιστροφή στη Super League. Πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Αυτήν τη χρονιά την παίρνουμε πολύ… serious. Αυτήν τη χρονιά σας θέλουμε στο πλευρό μας πιο πολύ από ποτέ. Και αυτή τη χρονιά θα είμαστε ακόμα πιο πολλοί!

Με το… καλημέρα, οι σχεδόν 25.000 προβολές στο video της παρουσίασης της συνεργασίας αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για το λόγο που ενώσαμε τις δυνάμεις μας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ