Με πέντε μέλη στην επιτροπή της ΚΕΔ η Super League 2

 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο, που έγινε τη Τετάρτη (28/12) η Λίγκα αποφάσισε να στείλει πενταμελή επιτροπή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με στόχο να πέσουν οι τόνοι και τα παράπονα για τη διαιτησία.

Η Super League 2, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (28/12) πήρε την απόφαση να συσταθεί επιτροπή, που θα αποτελείται από πέντε μέλη και θα συζητήσει με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για τα παράπονα των ομάδων της Λίγκας προς τους διαιτητές, με σκοπό να πέσουν οι τόνοι.

Τα πέντε μέλη θα αποτελέσουν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος, Αχιλλέας Νταβέλης (ΑΕΛ), Αντώνης Ροκάκης (Χανιά), Αλέξης Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου) και Γιώργος Ράλλης (Καλαμάτα).

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ πάντως δεν έλειψε η ένταση. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Β, Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε φραστικά στον Λεωνίδα Λεουτσάκο με αφορμή την επαγγελματική διαιτησία, με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής να του απαντά πως «για αυτό το θέμα αποφάσισαν οι ομάδες και όχι εγώ», ενώ όταν ανέβηκαν οι τόνοι για τη διαιτησία ανέφερε: «είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε όλοι μαζί».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ