Με κόσμο στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

 

Οι Βοιωτοί θα υποδεχθούν τους Πειραιώτες την Τετάρτη (9/11, 20:30, ΕΡΑΣΠΟΡ) και όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, διαθέτουν εισιτήρια και για τους φιλοξενούμενους. 

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά την Τετάρτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, για τη 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν στο πλευρό τους και τη στήριξη των φιλάθλων τους, καθώς οι Βοιωτοί διαθέτουν τις θύρες 4 και 5 για τους φιλοξενούμενους. Στην ανακοίνωση του Λεβαδειακού, αναγράφονται οι τιμές, αλλά και ο τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης (9/11, 20:00) με τον Ολυμπιακό, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Για τους φιλάθλους του Λεβαδειακού οι τιμές έχουν ως εξής:
Θύρα 1: 30€
Θύρα 3 Betshop: 30€
Θύρα 2 VIP: 50€

Οι θύρες που θα ανοίξουν για τους φιλοξενούμενους και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 4: 20€
Θύρα 5: 30€
Θύρα 5VIP: 30€

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη από τις 10:00 έως τις 20:00 και
Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 ως τις 18:00.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Συστήνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εγκαίρως από το APOL Store, καθώς την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ.

Τα παιδιά και οι νέοι έως 13 ετών θα μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ μόνο στις θύρες 1 & 3 Betshop, αφού πρώτα έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ