Μασούρας: «Κάναμε το αυτονόητο, συνεχίζουμε με προσγειωμένο το κεφάλι»

 

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της «γαλανόλευκης» μίλησε μεταξύ άλλων για την εξασφάλιση της πρωτίας και τα μπαράζ, καθώς και την την ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί του Κοσόβου με 2-0, ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στα τρεξίματα των διεθνών, στο κλίμα μεταξύ τους, στα μπαράζ, καθώς και την ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα τρεξίματα που έκαναν: «Όταν υπάρχει ένα πραγματικό κίνητρο και όλο αυτό το διάστημα η ομάδα έχει μεγάλες ατυχίες σε άλλα παιχνίδια, μας βγήκε η αντίδραση και το κίνητρο για το τέσσερα στα τέσσερα και να αποδείξουμε το αυτονόητο, την ποιότητά μας. Μπορούμε να το μετουσιώνουμε σε νίκες».

Για το γεγονός ότι είναι μία παρέα: «Αυτό είναι το ζητούμενο, να είναι αρκετοί παίκτες αρκετά χρόνια μαζί, να υπάρχει ένας κορμός και να προστίθενται παιδιά σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

Για τα μπαράζ: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό, μας δίνει μία καλύτερη ψυχολογία για τα προκριματικά, που είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Κάναμε το αυτονόητο, νικήσαμε ομάδες που είναι ποιοτικά κάτω από εμάς. Συνεχίζουμε με το κεφάλι προσγειωμένο, δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά αυτό που έπρεπε».

Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν η πρώτη μου φορά με τέτοια ατμόσφαιρα Εκεί που είναι να δώσεις το 100% δίνεις το 150 %. Έχουμε ενθουσιαστεί. Δεν υπάρχει επιστροφή, θα υπάρχει κοσμοσυρροή παντού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ