Μασούρας: «Δεν θα παρατήσουμε μία προσπάθεια που κρίθηκε από μία διαδικασία πέναλτι»

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα (11/6, 19:00) και τόνισε πως άπαντες θα συνεχίσουν για να φέρουν την Εθνική εκεί που αξίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Γιώργος Μασούρας:

Για το επικείμενο φιλικό με την Μάλτα: «Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να είναι παραγωγικός ειδικά όταν είναι επιθετικός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Τον τελευταίο δεν τον κατορθώσαμε. Θέλω να συνεχίσω να είμαι παραγωγικός και με την ίδια σοβαρότητα και θέληση να κάνουμε το ίδιο και με Μάλτα για να πάρουμε μια ακόμα νίκη όπως πάντα επιδιώκουμε με την εθνική ομάδα».

Για την επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας: «Αυτή η ομάδα είναι η συνέχεια γιατί τα περισσότερα παιδιά είμαστε μαζί τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα παρατήσουμε μια προσπάθεια που κρίθηκε στα πέναλτι. Συνεχίζουμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσουμε να φέρουμε την εθνική εκεί που αξίζει».

Για τη μέχρι τώρα προσπάθεια: «Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό, το να υπάρχει μια συνέχεια στην εθνική. Όποιο παιδί έρχεται να βγάζει το ταλέντο του και να δείξει τι μπορεί να κάνει και να βοηθήσει για να γίνει ακόμα καλύτερη εθνική. Να έχουμε μια σταθερότητα και αν έρθουν οι επιτυχίες θα είναι καλό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ