Μαρτσούκος: «Ξεκινάμε συναντήσεις με τον κ.Αυγενάκη»

 

Ο νέος πρόεδρος της Super League 2 στις πρώτες του δηλώσεις από αυτό το πόστο, τόνισε πως θα επιδιώξει άμεσα επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα χρήματα που διεκδικούν οι ομάδες της κατηγορίας. 

Στη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League 2, ο Πέτρος Μαρτσούκος αναδείχτηκε διάδοχος του Λεωνίδα Λεουτσάκου. Ο νέος πρόεδρος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις πρώτες του δηλώσεις από αυτή τη θέση, τόνισε ότι θα πραγματοποιηθούν άμεσα ενέργειες με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ.Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου οι ομάδες να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν από τα τυχερά παιχνίδια. //

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σώμα που με εξέλεξε Πρόεδρο της Super League 2, μετά από διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες. Αναγνωρίζοντας τα ουσιαστικά προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στην κατηγορία μας, ξεκινάμε άμεσα συναντήσεις αρχικά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη προκειμένου να διεκδικήσουμε τα χρήματα που μας αναλογούν από την φορολόγηση των τυχερών παιγνίων».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ