Μαρτίνς: «Ήρθα στο Κατάρ για να πάρει το πρωτάθλημα η Αλ Γκαράφα»

Για το κίνητρο που είχε ώστε να δεχτεί την πρόκληση της ομάδας από το Κατάρ μίλησε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει μετά τη χώρα μας να στεφθεί πρωταθλητής και στη Μέση Ανατολή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στα ΜΜΕ, με αφορμή τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής στη χώρα με την Αλ Γκαράφα, ενώ παράλληλα μίλησε για το στόχο του να επιστρέψει στην Ευρώπη, κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

«Έλαβα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και τον Αντόνιο Ενρίκε (αθλητικός διευθυντής). Μου εξήγησαν το project για τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο στο Κατάρ, τι θέλουν να εφαρμόσουν. Ήμουν άνεργος, στον ορίζοντά μου ήταν να προπονήσω μια ομάδα στο στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι στο πολύ κοντινό μέλλον. Το σκέφτηκα και ήρθα εδώ. Θέλω να επιτύχω εδώ, αλλά συνεχίζω να εστιάζω σε άλλα πρωταθλήματα. Είναι εμφανές και δεν το κρύβω», είπε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, για το λόγο που δέχτηκε την πρόκληση του Κατάρ.

Για το γεγονός ότι η Αλ Γκαράφα έχει να πάρει το πρωτάθλημα από τη σεζόν 2009/10:

«Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Γι’ αυτό ήρθα. Ο σύλλογος έχει απολύτως φανταστικές συνθήκες. Ξέρω πολλούς συλλόγους και αυτός είναι στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστεί κάτι πιο αυστηρό και επαγγελματικό, αλλά οι συνθήκες είναι κορυφαίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ