Μαρτίνς για Χαλ: «Δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία»

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά τη διαρροή της μη συμφωνίας του με την αγγλική ομάδα, μίλησε για το λόγο που δεν προχώρησε ο “γάμος”, με μία ανάρτηση στα προσωπικά του social media.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως ήταν τιμή του που έλαβε προσφορά από τη Χαλ, μια ομάδα με δομή Premier League, όπως ανέφερε, ενώ… εκθείασε και τον ιδιοκτήτη της, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά τις διαπραγματεύσεις, που δημοσιοποιήθηκαν με τη Χαλ, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διευθυνόμενο και με δομή Premier League. 

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν, ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ