Μαρτίνες: «Θέλω να κατακτήσω το Champions League»

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή μίλησε στο “GOAL” και αναφέρθηκε τόσο στο Μουντιάλ, όσο και στους στόχους που έχει με την Άστον Βίλα, οι οποίοι είναι… υψηλοί.

O Εμιλιάνο Μαρτίνες μίλησε στο “GOAL” και τόνισε πως μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή είναι… πεινασμένος για τίτλους. Πιο συγκεκριμένα, ο κίπερ της Άστον Βίλα τόνισε πως μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ θέλει να σηκώσει το Champions League.

«Είπα ότι ολοκλήρωσα το ποδόσφαιρο, αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Θέλω να ολοκληρώσω το ποδόσφαιρο με το να κατακτώ τίτλους για το κλαμπ μου, να παίξω και να κατακτήσω το Champions League.

Μόλις έκλεισα τα 30, αλλά είναι κάτι που θα κρατήσω για να δουλεύω με κατεύθυνση αυτό. Τα καλύτερά μου χρόνια είναι μπροστά μου. Πάντα θέτω στόχους. Τα κατάφερα με την εθνική, τα κατάφερα με την παλιά μου ομάδα, έχω κάνει καλά πράγματα στην Άστον Βίλα, αλλά θέλω να κερδίσω τίτλο εδώ», ανέφερε αρχικά “Ντίμπου” και συνέχισε:

«Πέρασα πολλά στην καριέρα μου, αλλά αυτά με έκαναν τον τερματοφύλακα που είμαι σήμερα. Τα χαμηλά μπορούν να καταβάλλουν κάποιους. Αλλά μόλις βγήκα από την τρύπα, είδα φως και πάντα παίζω σαν να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι.
Ο κόσμος λέει “και τώρα τι”. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είμαι πιο πεινασμένος από ποτέ. Θέλω να είμαι πιο επιτυχημένος από ποτέ».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ