Μαντσίνι: «Για να πολεμήσουμε την πίκρα μας, θα πρέπει να περάσει ο Δεκέμβριος»

 

Ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στους τέσσερεις του Nations League, ενώ τόνισε ότι ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ του πονάει ακόμη.

Η Ιταλία, κέρδισε και την Ουγγαρία και πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκριση στους τέσσερεις της διοργάνωσης. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε στα πρώτα 70′ λεπτά, στα οποία η ομάδα του ήταν πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σημαντικό που για δεύτερη διαδοχική φορά θα βρεθούμε στο Final-4 του Nations League, αλλά, δυστυχώς, παραμένουν τα υπόλοιπα και δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα κάτι για αυτό. Ήμασταν άξιοι που καταφέραμε να σηκώσουμε την ομάδα ξανά στα πόδια της. Τα παιδιά έχουν αξίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Για να πολεμήσουμε την πίκρα μας, θα πρέπει να περάσει ο Δεκέμβριος»

Για το παιχνίδι: «Τα πήγαμε πολύ καλά για 70’, δεν μου άρεσαν καθόλου τα τελευταία 20’. Σε γενικές γραμμές, είμαι ικανοποιημένος, όμως με το σκορ στο 2-0 πρέπει να έχεις το ματς υπό τον έλεγχό σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ