Μάνταλος: «Ο Γιακουμάκης είχε παράπονο πως δεν του έβγαζα ασίστ»

Ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στη νίκη της εθνικής ομάδας και το γκολ που σημείωσε, ενώ στάθηκε στην ασίστ που έδωσε στον Γιώργο Γιακουμάκη και το παράπονο του επιθετικού της Σέλτικ.

Μετά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 2-0 επί του Κοσόβου, ο Πέτρος Μάνταλος, που αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, αναφέρθηκε τόσο στο γκολ που σημείωσε, όσο και στο παράπονο του Γιώργου Γιακουμάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τέσσερα στα τέσσερα και το γκολ που σημείωσε: «Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, πήραμε δίκαια και τα τέσσερα παιχνίδια. ο να πετυχαίνεις γκολ είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο. Είναι το κάτι άλλο, η ομάδα να κερδίζει, είμαι χαρούκενος γι αυτές τις τέσσερις νίκες και λιγότερο από αυτό το γκολ».

Για την ασίστ που έδωσε στον Γιακουμάκη: «Με τον Γιακουμάκη είχαμε προηγούμενα, είχε παράπονο από τον καιρό στην ΑΕΚ ότι δεν του έβγαζα ασίστ. Μόλις έβαλε το γκολ έτρεξε από το μέρος μου. Έχασα τα λόγια μου, μου είπε η πρώτη, μισή ασίστ τα τελευταία δύο χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ