Μανωλάς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Η ΑΕΚ είναι ένα σκαλί πάνω, ας το πάρει ο καλύτερος» (audio)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή το “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” με τον Βαγγέλη Ιωάννου για τη σπουδαία πρωτοβουλία των βετεράνων της “Ένωσης”.

Ο Στέλιος Μανωλάς, μίλησε στην εκπομπή το “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο”, με τον Βαγγέλη Ιωάννου, για την σπουδαία πρωτοβουλία των παλαίμαχων της ΑΕΚ να βοηθήσει τον Κώστα Νικολαΐδη μετά την ολοσχερή καταστροφή του σπιτιού του.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε έναν μεγάλο παίκτη της ΑΕΚ, τον πέμπτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Έτσι, θα δημοπρατήσουμε τη φανέλα μου, καθώς θέλουμε να σταθούμε δίπλα του και να τον βοηθήσουμε».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι ένα σκαλί πάνω από τις άλλες ομάδες, όμως και οι υπόλοιπες είναι αξιόμαχες. Βλέπουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα».

Όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου: «Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια της δίνει το κάτι παραπάνω, για την κατάκτηση του πρωταθλήματας. Θεωρώ πως η ΑΕΚ παρουσίασε κάτι διαφορετικό. Όμως πλέον με τα playoff είναι πολύ δύσκολο οι ομάδες να παίζουν Τετάρτη-Κυριακή, όπως επίσης και οι τραυματισμοί αποτελούν μεγάλο πρόβλημα».

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Στέλιος Μανωλάς: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ