Μαχλάς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Ο Δουβίκας πρέπει να αγωνίζεται βασικός στην Εθνική» (audio)

 

Από το Άργος στην Τρίπολη κι από κει στο Βόλο. Οι πανέξυπνοι έμποροι του ποδοσφαίρου τον σαγήνεψαν φέρνοντας τον στην Ουτρέχτη. Οι “Οράνιε” δεν λάθεψαν και πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Έλληνας επιθετικός με 19 γκολ βγήκε πρώτος σκόρερ. Ο πρώτος διδάξας ,ο μπομπερ των Ολλανδικών γηπέδων σχολίασε την επιτυχία του Τάσου Δουβίκα μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ στο πλαίσιο της εκπομπής “Μικρόφωνο στα γήπεδα.

Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον Δημήτρη Μαλισιωβα, χαρακτήρισε τον Τάσο έξυπνο, αποτελεσματικό, δουλευταρά, τόνισε πως πρέπει να αγωνίζεται ως βασικός στην Εθνική όμαδα ενώ με ταπεινότητα δεν συνέκρινε τα περισσότερα γκολ του την εποχή ,που είχε χρησθεί αυτός πρώτος σκόρερ στην edelvise.

Ο Μαχλάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεχνογνωσία των Ολλανδών που βελτιώνουν τα ταλέντα φέρνοντας ως παράδειγμα τον έτερο στραβικέ, Βαγγέλη Παυλίδη χαρακτηρίζοντας τον πλήρη κι έτοιμο παίκτη για τα πέντε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τέλος, ο Μαχλάς έδειξε χαρούμενος για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του για την λανθασμένη νοοτροπία της μη στήριξης των Ελλήνων παικτών, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την κακομοιριά που επικρατεί εντός συνόρων για όσους διακρίνονται στο εξωτερικό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος αθλητής:

 

Δημήτρης Μαλισιώβας


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ