Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία της Σεντ Ετιέν

Ανακοινώθηκε και είναι πλέον επίσημο: η Σεντ Ετιέν γνωστοποίησε την πώληση του συλλόγου στον καναδικό όμιλο Kilmer Sports και στους μετόχους του, Ρόλαντ Ρομέγερ και Μπερνάρ Καϊάσο.

«Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας ανοίγει! Η Kilmer Sports είναι πλέον ο νέος και μοναδικός μέτοχος της Σεντ Ετιέν. Ο Ιβάν Γκαζίδης γίνεται πρόεδρος του συλλόγου, έχοντας στο πλευρό του τους Χους Φάχμι και Τζέισον Ρόζενφελντ. Μια νέα σελίδα στην πλούσια και αριστοκρατική ιστορία της Σεντ Ετιέν ανοίγει σήμερα», υπογραμμίζεται.

«Η Kilmer Sports επιθυμεί να αναπτύξει το σύλλογο με ένα μακροπρόθεσμο έργο που βασίζεται στις αξίες και την κληρονομιά του και να επικεντρωθεί στη μελλοντική ανάπτυξή του, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ομάδων, ανδρών και γυναικών, καθώς και στο προπονητικό κέντρο», διευκρίνισαν οι “πράσινοι”.

«Ευχαριστώ τον Ρόλαντ Ρομέγερ και Μπερνάρ Καϊάσο για την αδιάλειπτη δέσμευσή τους να υπηρετήσουν τον σύλλογο για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό που έκανε πάντα την Σεντ Ετιέν ισχυρή: την ιστορία της, τις αξίες της και την εξαιρετική δέσμευση των φιλάθλων της στην περιοχή και σε όλη τη Γαλλία», δήλωσε ο Γκαζίδης, πρόεδρος της Kilmer Sports και νέος ισχυρός άνδρας των “στεφανουά”.

Η ανακοίνωσε έγινε την επομένη της ανόδου της Σεντ Ετιέν στη Ligue 1, μετά τη νίκη της απέναντι στην Μετς.//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ