Ρέινα: «Ίσως να είναι η τελευταία μου χρονιά σαν ποδοσφαιριστής»

Ο κίπερ της Βιγιαρεάλ σε δηλώσεις του στο “Athletic” αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να γίνει προπονητής.

Ο Πέπε Ρέινα τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ σε δηλώσεις του τόνισε πως σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε πως μέσα στα πλάνα του είναι να επιστρέψει στην Λίβερπουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ίσως να είναι έτσι. Απολαμβάνω αυτή τη σεζόν και μετά θα το συζητήσουμε. Όσο μπορώ να είμαι χρήσιμος στον σύλλογο, θα είμαι εδώ, αλλά είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν. Είμαι εντελώς στα χέρια τους», τόνισε και συνέχισε:

«Έχω ακόμα θετικό φόβο να κάνω λάθη, όλοι περιμένουν την κακή απόδοση για να σου πουν ότι είσαι πολύ μεγάλος και το κίνητρό μου αυξάνεται. Το μέλλον; Ίσως μια μέρα επιστρέψω στο «Άνφιλντ» ως προπονητής, το ποδόσφαιρο είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Θέλω να προπονήσω, όχι να γίνω προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβάμαι να τα παρατήσω, δεν μπορώ να πω ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κενό που δεν μπορώ να καλύψω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ