Προ των πυλών του “El Madrigal” ο Μαρθελίνο

Σχεδόν δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από την Μαρσέιγ, ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ θα ξαναβρεί μια θέση στη La Liga. Ο Ισπανός τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Πατσέτα, που απολύθηκε την Παρασκευή από τη Βιγιαρεάλ λόγω απογοητευτικών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Relevo” η συμφωνία (τα συμβόλαια υπογράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 11/11) θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες και σε κάθε περίπτωση μετά τον αποψινό αγώνα πρωταθλήματος του “κίτρινου υποβρυχίου” με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, καθώς η διοίκηση δεν θέλει να αποσπαστεί η προσοχή της ομάδας τις ώρες πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι, δεδομένης της κακής κατάστασης της ομάδας στη βαθμολογία.

Ο εκπρόσωπος του Μαρθελίνο διαπραγματεύτηκε εδώ και μέρες ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αρχικά, είχε συζητηθεί η συνεργασία να ξεκινήσει τον προσεχή Ιούνιο και να διαρκέσει δύο χρόνια, με δυνατότητα ανανέωσης γι’ ακόμη ένα.

Η απόλυση του Πατσέτα επιτάχυνε όμως τις εξελίξεις και κατ’ επέκταση την επιστροφή του Μαρθελίνο. Το συμβόλαιο που τελικά υπογράφηκε καλύπτει το υπόλοιπο της σεζόν και διαρκεί τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2025, με την επιλογή μιας ακόμη σεζόν.//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ