Πικέ: «Απολάμβανα να πηγαίνω στις έδρες της Ρεάλ και της Εσπανιόλ»

Πικέ: «Απολάμβανα να πηγαίνω στις έδρες της Ρεάλ και της Εσπανιόλ»

Ο άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως του αρέσει να προκαλεί με όσα λέει, κάτι που έκανε και όταν έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο. 

Ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε πως αυτό που απολάμβανε ιδιαίτερα την περίοδο που ήταν ενεργός ήταν όταν πήγαινε στις έδρες της Ρεάλ και της Εσπανιόλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μου αρέσει να προκαλώ. Μου αρέσει να υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα, αλλά σε λεκτικό επίπεδο και με ωραίο τρόπο. Δεν καταλαβαίνω όμως όσους μεταβαίνουν από το επίπεδο αυτό στη βία. Προσωπικά νιώθω άνετα μέσα σε μια τέτοια διαμάχη. Όταν πήγαινα στις έδρες της Ρεάλ και της Εσπανιόλ άκουγα πολλά, αλλά εγώ είχα αλληλεπίδραση με την κερκίδα και αυτό τους έκανε πιο έξαλλους. Μου άρεσε πολύ και μου έδινε έξτρα κίνητρο να παίζω καλύτερα. Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, είναι ένα show και κρύβεται μεγάλο ενδιαφέρον στις κόντρες που υπάρχουν στα ντέρμπι.

Η κριτική δεν με επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο. Και είναι καλό να μην επηρεάζεσαι από το τι λέγεται και γράφεται για σένα. Είναι σημαντικό για την καθημερινή σου συγκέντρωση να μην επιτρέπεις σε τέτοια πράγματα να σε επηρεάζουν, ειδάλλως θα έχει πρόβλημα και θα χρειαστείς βοήθεια».//ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ