Παναθηναϊκός: «Η αστυνομία δεν άφησε κανένα περιθώριο»

Η "πράσινη" ΠΑΕ έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της για τον τελικό, αλλά και το σκεπτικό της πίσω από την απόφαση να μην γίνει με κόσμο ο αγώνας στο 'Πανθεσσαλικό" στάδιο καθώς δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις από τις Αρχές.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στο “Πανθεσσαλικό” στάδιο, καθώς όπως διευκρίνισε η ΔΕΑΒ δεν εγκρίνει το συγκεκριμένο γήπεδο διότι δεν πληροί τις προδιαγραφές για την ασφάλεια των φιλάθλων. Ταυτόχρονο η αστυνομία δεν άφησε κανένα περιθώριο να διεξαχθεί με κόσμο ο τελικός, αφού δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες για να είναι έτοιμο το στάδιο να φιλοξενήσει τους φίλους των ομάδων.

Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αρχικά η τοποθέτηση της Αστυνομίας δεν άφησε κανένα περιθώριο, κρίνοντας το Πανθεσσαλικό ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες με κόσμο, βάσει του πρόσφατου νόμου, αφού δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες, τουρνικε και το λογισμικό για το access control. Επίσης η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό. Να ληφθεί υπόψη ότι η προθεσμία για τα έργα δεν είναι η ημέρα του αγώνα αλλά 4 μέρες νωρίτερα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία του γηπέδου από την Αστυνομία, ώστε να δώσει τελική έκθεση σχετικά με την καταλληλότητα ή όχι του Πανθεσσαλικού για να διεξαχθεί τελικός με φιλάθλους.

Κατόπιν αυτών το τι λέει η κάθε ομάδα δεν έχει κανένα νόημα και ουσία. Ως προς τον αριθμό των προσκλήσεων η Αστυνομία είπε ότι αφού βάσει νόμου το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις, οι προσκλήσεις πρέπει να είναι 30 σε κάθε ομάδα. Την ίδια θέση εκφράσαμε και εμείς, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια για περισσότερο κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ