Μπλούνας: «Διαθέσιμα τα γήπεδα των Τσέλσι, Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας για τον Τελικό Κυπέλλου» (audio)

 

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναφέρθηκε στις σκέψεις διεξαγωγής του τελικού της διοργάνωσης σε χώρες που υπάρχει ομογένεια, με τα γήπεδα του Λονδίνου να είναι στη διάθεση της ΕΠΟ.

Στην ΕΠΟ σχεδιάζουν τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου με τον Θάνο Μπλούνα να κάνει λόγω για σκέψεις πραγματοποίησης του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρες όπου υπάρχει ομογένεια, όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

«Ο Μπαλτάκος αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, αναφέροντας πως έτσι όπως είναι ο κανονισμός της ΕΠΟ και επειδή σίγουρα η μία ομάδα που θα προκριθεί θα είναι σίγουρα από την Αθήνα, αν γίνει στην Ελλάδα το γήπεδο διεξαγωγής θα είναι το Πανθεσσαλικό. Όμως η ΕΠΟ αναζητά γήπεδα του εξωτερικού όπου υπάρχει ομογένεια. Στη Γερμανία, την Αγγλία και την Αυστραλία με την τελευταία να είναι περισσότερο δύσκολη και λόγω της απόστασης και λόγω του κλίματος. Η ομοσπονδία της Αγγλίας απάντησε θετικά, όμως αν εξαιρέσουμε το Γουέμπλει κανένα γήπεδο δεν ανήκει σ αυτή, προτείνοντας τα γήπεδα των Τσέλσι, Άρσεναλ και Κρισταλ Πάλας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ