Επίσημη η διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών του τελικού του Κυπέλλου στο “Πανθεσσαλικό”

Η Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτη (22/5) και τυπικά (όπως προβλεπόταν) τη διεξαγωγή του σαββατιάτικου (25/5) τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας δίχως την παρουσία κόσμου.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθότι το “Πανθεσσαλικό Στάδιο” δεν πληροί όσα προβλέπονται με βάση το νέο αθλητικό νόμο, όσον αφορά τις κάμερες.

Αναλυτικά η απόφαση της ΔΕΑΒ:

«Με την υπ’ αριθμ. 36/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΕ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Ο ΑΡΗΣ” ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΕ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 25/5/2024, για τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν στην εν λόγω εγκατάσταση κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ