Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια των αγώνων της εθνικής

Στον «αέρα» βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης (26/5) τα εισιτήρια των δύο εντός έδρας αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των χωρών να ξεκινούν, άρχισε και η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες. Η Ελλάδας θα υποδεχτεί την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) για το Nations League. Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου (Ελλάδα-Κύπρος 9/6 και Ελλάδα-Κόσοβο 12/6), όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει για πρώτη φορά στην Ιστορία του επίσημα παιχνίδια!

Αγοράστε μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά, το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα, που θα παίξει για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Γουστάβο Πογέτ.

Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε θέση!

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Ενηλίκων
20, 15, 10, 5 €

Παιδικό
10 (για τις θύρες των 20 € στους ενήλικες), 7,5 (για 15 €) και 5 (για 10 €).

Λόγω των ελέγχων που θα διενεργηθούν, η Ε.Π.Ο. συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην εγκατάσταση για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την έγκαιρη εισόδό τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ