Κβαρατσχέλια: «Καλή ομάδα η Ελλάδα, ήμασταν 60.000 εναντίον 11»

Ο ηγέτης και το πρόσωπο της εθνικής Γεωργίας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και την πρόκρισης της χώρας του κόντρα στην εθνική ομάδα, μετά από τα 120 αγωνιστικά λεπτά και την τελική νίκη στα πέναλτι με 4-2.

Οι δηλώσεις του Κβίτσα Κβαρατσχέλια:

Αρχικά είπε: «Γράψαμε ιστορία. Ήταν δύσκολο, επειδή παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε σε κάθε στιγμή. Πιέζαμε για 120 λεπτά. Είναι μια φανταστική μέρα. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά ότι παίζαμε 60.000 εναντίον 11. Το είδατε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους που μας υποστήριζαν για 120 λεπτά. Ευχαριστώ. Τα καταφέραμε και πάμε στο επόμενο επίπεδο. Όλοι οι παίκτες είναι ήρωες, όχι μόνο σήμερα. Είναι μέρος αυτού που κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Όταν κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την Εθνική Ελλάδας, είπε: «Ήταν καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά στην άμυνα, ήταν η μέρα μας και κερδίσαμε. Η Ελλάδα έχει κορυφαίους παίκτες. Ίσως την επόμενη φορά θα πάνε εκείνοι, επειδή είναι καλή ομάδα. Καλή τύχη. Ήταν καλοί. Ίσως την επόμενη φορά νικήσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ