Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Γκάλο

 

Ο 36χρονος ακραίος μπακ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο, που έγινε γνωστός στη χώρα μας για τις θητείες του σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, γνωστοποίησε πως πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά ανέφερε: «Και μετά από 15 χρόνια τελειώνει το παιδικό μου όνειρο… Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπλήρωσα αυτό το όνειρο, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να γίνεις επαγγελματίας παίκτης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα όσα έζησα και έμαθα στο ποδόσφαιρο.

Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και μέρη και έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου για όλη την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον πατέρα μου, ο οποίος ακόμα και αφού έλαβε μερικά «ΟΧΙ» στην αρχή του μονοπατιού, δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρό μου…

Ήταν ο μεγαλύτερος ενθαρρυντής μου, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα το συνειδητοποιούσα! Ευχαριστώ επίσης τη γυναίκα μου, που τα παράτησε όλα για να ζήσω το όνειρό μου, σε μέρη και ομάδες που δεν ξέραμε ότι υπήρχαν αλλά έγιναν το σπίτι μας… και το πιο σημαντικό, με στήριξε πάντα, ειδικά στο τα πιο δύσκολα.! Στα παιδιά μου, που είναι η μεγαλύτερη έμπνευσή μου από τότε που γεννήθηκαν.

Ευχαριστώ επίσης τους φίλους και την οικογένεια που με συνόδευσαν και επευφημούσαν για την επιτυχία μου και τους θαυμαστές που με στήριξαν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου!

Και τέλος, ευχαριστώ όλους τους συλλόγους που έπαιξα, όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν με κάποιο τρόπο, όλους τους προπονητές και τους παίκτες που μοιράστηκαν τα αποδυτήρια από τη βασική κατηγορία μέχρι τώρα! Ευχαριστώ Ποδόσφαιρο, για όλα! Εδώ είναι μερικές στιγμές της καριέρας μου».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ