Κουρμπέλης: «Ο καθένας που ανήκει στην ομάδα… αγκαλιάζει τον Πογιέτ»

Ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Νέα Ζηλανδία τόνισε πως ο καθένας που βρίσκεται στην ομάδα αγκαλιάζει τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Η Εθνική φιλοξενεί τη Νέα Ζηλανδία σε φιλικό παιχνίδι στη Ριζούπολη την Παρασκευή (17/11). Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε σε δηλώσεις του για την ενότητα που υπάρχει με τον προπονητή αλλά και για την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουρμπέλη:

Για το γεγονός ότι είναι τιμωρημένοι με τη Γαλλία και βρίσκονται στην αποστολή: «Είναι η μόνη μας ευκαιρία να δουλέψουμε σαν το γκρουπ που έχουμε φτιαχτεί για τον τελικό μας στόχο, που είναι τα τελικά του Euro. Από την πρώτη στιγμή που τιμωρήθηκα, ήθελα να είμαι στις κλήσεις, να βοηθήσω, να είμαι ανάμεσα στα ποδιά. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ενότητα και με την τούρτα στον Πογέτ: «Μπορεί να κουράζει που το λέμε συνέχεια, ο καθένας που ανήκει στο γκρουπ αγκαλιάζουμε τον κόουτς και προσπαθούμε να τον κάνουμε να αισθανθεί όμορφα».

Για το γεγονός ότι δεν θα βρεθούν όλοι παίκτες στα ματς του Μαρτίου και στο Euro: «Όχι, δεν το συζητάμε. Κανένας δεν θέλει να το έχει στο μυαλό μου. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να είμαστε όλοι, γιατί όλοι έχουμε συνεισφέρει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Εάν το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία είναι προσομοίωση του αγώνα με το Καζακστάν και το ματς με τη Γαλλία με αυτά του Euro: «Ναι, ξεκάθαρα. Η Νέα Ζηλανδία είναι στην κατηγορία της δυναμικότητας ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε τον Μάρτιο και η Γαλλία και η Ολλανδία, μόνο τέτοιες ομάδες θα συναντήσουμε. Είναι καλά τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε».//ΓΓ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ