Κουρμπέλης: «Γνωρίζω πως βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Παρουσιάστηκε σήμερα (13/7) από την Τραμπζονσπόρ ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, στο πλευρό του ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξέφρασε την χαρά του που θα αγωνιστεί στον τουρκικό σύλλογο, τόνισε ότι είναι καθήκον του να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στους φιλάθλους της Τραμπζονσπόρ λέγοντας ότι γνωρίζει πόσο παθιασμένοι είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τράμπζονσπορ. Γνωρίζω πως βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Γνωρίζω πολύ καλά τους Μπακασέτα και Σιώπη. Μου είπαν τα πάντα για την ομάδα και το μέγεθος του συλλόγου. Είναι καθήκον μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά»

Όσο αναφορά την θέση στην οποία παίζει δήλωσε : «Ξεκίνησα την καριέρα μου ως αμυντικός. Στη συνέχεια αγωνίστηκα ως 6άρι, ενώ πέρυσι χρησιμοποιήθηκα ως 8άρι. Ο προπονητής είναι εκείνος που θα αποφασίσει που θα με χρησιμοποιήσει. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό

«Είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια της ομάδας, γιατί οι φίλοι μου Μπακασέτας και Σιώπης αγωνίζονται εδώ. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας».//Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ