Στο Αγρίνιο για το Παναιτωλικός – Λεβαδειακός ο Κούμαν

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Μπαρτσελόνα, θα βρίσκεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο και θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Παναιτωλικός – Λεβαδειακός!

Ο έμπειρος Ολλανδός προπονητής είναι προσκεκλημένος του Γιάννη Αναστασίου και συνοδευόμενος από κάποιους συνεργάτες και φίλους του θα επισκεφθεί το Αγρίνιο.

Θα παρακολουθήσουν φυσικά και τον αγώνα Παναιτωλικός – Λεβαδειακός, ενώ η ΠΑΕ ετοιμάζεται να παράσχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο τριήμερο της παρουσίας τους στην περιοχή.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει πολύ καλή σχέση με τον προπονητή του Παναιτωλικού καθώς ο Ολλανδός ήταν προπονητής του Άγιαξ όταν ο Γιάννης Αναστασίου αγωνιζόταν ως επιθετικός στην ομάδα του Άμστερνταμ.

Σημειώνεται ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ανεξάρτητα από την επίσκεψη του Κούμαν, στο Αγρίνιο θα βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος, αφού ο πρώην βοηθός προπονητή του Γιάννη Αναστασίου που συνταξιοδοτήθηκε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, Στιβ Ρούτερ, θα βρίσκεται επίσης στην πόλη και θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα.

Ειρήνη Μάραγκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ