Κούμαν: «Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε»

Ο τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (16/10, 21:45), κόντρα στη “γαλανόλευκη” αναφερόμενος και στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι παίκτες του στην “Opap Arena”.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ολλανδίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδος της Δευτέρας (16/10, 21:45), η οποία μετά την ήττα από τη Γαλλία απέκτησε χαρακτήρα τελικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να πάρουμε και τα θετικά από το ματς απέναντι στη Γαλλία.

Πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε γιατί αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Δεν είναι απλά ένα κανονικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ολλανδία το αποτέλεσμα είναι τρομερά σημαντικό» ανέφερε αρχικά, προτού σταθεί και στην ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του στην «OPAP Arena».

«Οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί ήδη σε αγώνες με παρόμοια ατμόσφαιρα. Αλλά σαν ομάδα πρέπει να είσαι έξυπνη. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε ηρεμία και την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το σημαντικό».//Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ