Κούμαν: «Δείξαμε ελάχιστα πράγματα, δεν περίμενα τέτοια διαφορά των δύο ομάδων»

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας έκανε το δικό του σχόλιο μετά την βαριά ήττα από την Γαλλία με 4:0, δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες και ανέδειξε την πληρότητα και την κλάση των “τρικολόρ”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ολλανδίας:

«Με τη συμπλήρωση οκτώ λεπτών στο παιχνίδι ήμασταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, δεν είχαμε καμία τύχη για να κάνουμε κάτι. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, θα πρέπει να είσαι καλός.

Δείξαμε ελάχιστα πράγματα, δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν παρέταξα την ομάδα που είχα αρχικά στο μυαλό μου αφού είχαμε απουσίες  αλλά δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες.Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί και να κάναμε λιγότερα λάθη. Δεν υπήρχε κάτι θετικό. Αυτό που μας πληγώνει ήταν πως το πρώτο και το τέταρτο γκολ προήλθαν από ατομικά λάθη.

Φυσικά, υπάρχει και η δεδομένη ποιότητα του Εμπαπέ. Είχαμε πει πως έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί και δεν ήμασταν. Η Γαλλία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πλήρεις, γρήγοροι, ειδικά στην επίθεση και διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Εμείς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ