Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας: «Τα ίδια και καλύτερα μετά τη διακοπή» (video)

 

Οι δυο… αποκαλύψεις της φετινής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ, μίλησαν στο επίσημο κανάλι του “δικέφαλου” για την πορεία τους ως τώρα.

Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας, μίλησαν στο PAOK TV, για το αν πίστευαν ότι θα πάρουν την φανέλα βασικού, για την ανάκαμψη του “Δικέφαλου του Βόρρα” , αλλά και το τι πρέπει να περιμένουμε από εκείνους μετά από την διακοπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ και ο 18χρονος στόπερ:

Για το αν πίστευαν στην αρχή της σεζόν πως θα έχουν φτάσει να είναι βασικοί στην διακοπή:

Κουλιεράκης: «Προσωπικά εγώ θα το πίστευα, επειδή έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον ”Ντέλια” και ξέρουμε ο ένας τις δυνατότητες του άλλου. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Αργά ή γρήγορα με τον καλό μας εαυτό, θα γινόταν αυτό, εγώ το πίστευα».

Κωνσταντέλιας: «Ακριβώς το ίδιο. Κι εγώ το πίστευα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Δουλεύαμε κάθε μέρα και περιμέναμε την ευκαιρία να έρθει. Την πήραμε και τώρα πάμε μπροστά».

Για το σερί των τριών νικών του ΠΑΟΚ και το μήπως προτιμούσαν να μην γίνει τώρα η διακοπή:

Κωνσταντέλιας: «Ντάξει είχαμε ρυθμό. Μας άρεσε αυτό που παίζαμε συνέχεια. Μας αρέσει και των δύο να κερδίζουμε. Είναι λίγο περίεργο τώρα να διακοπεί, αλλά ντάξει θα συνεχίσουμε να κερδίσουμε και όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα».

Για το τι να περιμένουμε απ’ αυτούς όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα:

Κουλιεράκης: «Τα ίδια και καλύτερα».//

Δείτε το βίντεο:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ