Κούγιας: «Με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ»

 

Στη Θεσσαλονίκη για τη δίκη του Άλκη Καμπανού βρέθηκε σήμερα (9/2) το πρωί ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος με δόση χιούμορ τόνισε ότι θα πρέπει να ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για να υπερασπιστεί την ομάδα του Περιστερίου για την υπόθεση με τα δοκάρια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σήμερα (9/2) το πρωί για τη συνέχεια της δίκης των κατηγορουμένων για την δολοφονία του άτυχου 19χρονου.

Η δίκη συνεχίζεται για έκτη μέρα με την εξέταση μαρτύρων του κατηγορητηρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η δίκη μπαίνει σήμερα σε ένα πολύ σοβαρό στάδιο με τις καταθέσεις των αστυνομικών. Ο επόμενος μάρτυρας ίσως είναι ο σοβαρότερος από τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχουν υποκειμενικό ενδιαφέρον».

Στο τέλος των δηλώσεών του, ο κ. Κούγιας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η δίκη θα τελειώσει νωρίς για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να παραστεί ως νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπόθεση με τα… δοκάρια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχω ένα κώλυμα και η δίκη θα πρέπει να τελειώσει νωρίς διότι θα το πω με χιούμορ, με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ. Έτσι θα πρέπει να βρίσκομαι στις 13:30 στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική δίκη γι’ αυτή την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση το ποδόσφαιρο που δυστυχώς έχει καταντήσει έρμαιο κακοποιών και στοιχηματζίδων».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ