Κινδυνεύει με απέλαση ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

 

Στη Σαουδική Αραβία, ζητούν την απέλαση του Πορτογάλου σταρ, λόγω της άσεμνης χειρονομίας που έκανε, τη στιγμή που οπαδοί της Αλ Χιλάλ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο που δείχνει τον Πορτογάλο σταρ να κάνει άσεμνη χειρονομία, έχει φέρει ένταση στη Σαουδική Αραβία. Στο αραβικό κράτος, η κίνηση του 37χρονου επιθετικού, ισοδυναμεί με έγκλημα δημόσιας προσβολής και προβλέπει σύλληψη και απέλαση από τη χώρα, από τη στιγμή που το έγκλημα διαπράττεται από αλλοδαπό. Κάτι τέτοιο, ανακοίνωσε ένας εκ των υπερασπιστών της καταδίκης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ναούμ μπιν Αχμέντ.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως θα καταθέσει επίσημα αίτημα απέλασης στο Υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας και αρκετοί είναι αυτοί που απαιτούν την εφαρμογή του νόμου. Η Αλ Νασρ, πάντως, υποστηρίζει πως ο Ρονάλντο δεν προέβη σε άσεμνη χειρονομία, αλλά εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό που δέχθηκε στην ευαίσθητη περιοχή του.

Χαρακτηριστικά, η διοίκηση του αραβικού συλλόγου, ανέφερε: «Ο Ρονάλντο είναι τραυματίας. Μια μονομαχία με τον Γκουστάβο Κουεγιάρ της Αλ Χιλάλ άρχισε με ένα χτύπημα στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο. Οι φίλαθλοι μπορούν να πιστεύουν ό,τι θέλουν».//Τ

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ