Καρεμπέ: «Ενδιαφερθήκαμε για τον Ζάχαβι και τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα»

 

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο Ισραήλ με αφορμή τον Ντορόν Λάιτνερ που έχουν αποκτήσει οι Πειραιώτες και προχώρησε σε… αποκαλύψεις. 

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη στο Ισραήλ και στο “Sport5.co.il”, με αφορμή τον διεθνή αριστερό μπακ από το Ισραήλ, Ντορόν Λάιτνερ, που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών αποκάλυψε πως οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν τον διεθνή επιθετικό Εράν Ζάχαβι, ενώ είχαν στο στόχαστρο τους και τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ.

«Ο Ντορόν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο σωματικά έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά τεχνικά είναι ένας από τους καλύτερους. Τώρα έχει την ευκαιρία να παίζοντας στο εξωτερικό να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του.

Το μέλλον βρίσκεται στα πόδια του. Πολλοί σύλλογοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την εθνική του. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε σε εμάς.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα πάντα. Έχει την ευκαιρία να είναι μαζί μας και να δει το πώς είναι να προπονείται με τους κορυφαίους. Θα τον βοηθήσει μελλοντικά, το επίπεδό του. Είναι στο κατάλληλο επίπεδο και τώρα ο νέος μας προπονητής πρέπει να του δώσει χρόνο. Θα παίξει και θα είναι ένας από τους καλύτερους μπακ. Το έχει, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Έχουμε δύο ομάδες εδώ, την Α’ και τη Β’. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Έχει καλές επιδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτόν».

Σε ερώτηση για το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ και τη Μακάμπι που απέκλεισε τον Ολυμπιακό ο Καρεμπέ τόνισε: «Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να μας εκπλήξει φέτος με την έντασή της. Η Μακάμπι Χάιφα και το Ισραήλ έχουν πολλά ταλέντα. Για παράδειγμα, θέλαμε τον Εράν Ζάχαβι, αλλά στο τέλος δεν ήρθε».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είχε ο Ολυμπιακός ασχοληθεί με την περίπτωση του προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ είπε: «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ