Καναβάρο: «Ο Βιγκορίτο απέρριψε την παραίτησή μου»

Ο τεχνικός της Μπενεβέντο, παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρει ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει την θέση του προπονητή, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό.

Ο Φάμπιο Καναβάρο, παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Μπενεβέντο, μετά από τα άσχημα αποτελέσματα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Συγκεκριμένα στα τελευταία ματς, έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Δείτε όσα είπε ο Καναβάρο: «Παραιτήθηκα γιατί το θεώρησα καθήκον και επειδή ο Φότζια δεν είναι μόνο αθλητικός διευθυντής μου, αλλά και φίλος μου. Έτσι, προτίμησα να κάνω πίσω. Οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές, ο πρόεδρος ήταν αποφασισμένος να τις αρνηθεί και αυτό πρέπει να πω, ότι με χαροποίησε πολύ.

Αν δεν μπόρεσα να μεταφέρω αυτό που θέλω στην ομάδα μου; Όχι, έφτασε το μήνυμα. Τα παιδιά μου με ακούν, αλλά κάνουμε πάρα πολλά λάθη σε ατομικό επίπεδο και δεν είναι καθόλου καλό αυτό. Οι παίκτες που έχω στη διάθεσή μου προέρχονται από μια δύσκολη εποχή. Αλλά πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά, ανάμεσα στο παιχνίδι ποδοσφαίρου και τη νίκη. Για να να κερδίσεις τα παιχνίδια χρειάζεται μοχθηρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ