Κακά και Ρονάλντο θέλουν τον Αντσελότι στη “σελεσάο”

 

Ο Ιταλός τεχνικός διατηρεί εδώ και χρόνια ιδιαίτερη σχέση με τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι θέλουν διακαώς να τον δουν στον πάγκο της Εθνικής τους ομάδας.

Ρονάλντο και Κακά διατηρούν μια εξαιρετική σχέση με τον Κάρλο Αντσελότι και πιστεύουν ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρει εις πέρας το έργο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Έτσι, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας όπως αναφέρει η Athletic, τους έδωσαν το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν την… αποστολή και να πλησιάσουν τον Ιταλό τεχνικό για να συμφωνήσει και να αναλάβει την Εθνική τους ομάδα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε πως πρώτος στη λίστα είναι ο Κάρλο Αντσελότι, με τον ίδιο να θέλει πρώτα να ολοκληρώσει τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός, ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της “σελεσάο”, καθώς οι διοικούντες δεν ήθελαν στοιχήματα, αλλά προπονητή με ιστορία και τίτλους. Η πίεση να κερδίσουν ξανά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μεγάλη και ήθελαν κάποιον που ήξερε πώς να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στην κορυφή.

Σημαντικό ήταν επίσης, και το θέμα της γλώσσας. Το να μιλάει και να καταλαβαίνει Πορτογαλικά ή, τουλάχιστον, Ισπανικά. Θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη χρήση μεταφραστή για να δημιουργήσουν μια πιο στενή σχέση και επικοινωνία μέσα στις τάξεις της ομάδας.

Αυτή η ηρεμία που μεταδίδει ο Αντσελότι στο γήπεδο αλλά και στις αίθουσες τύπου ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία των Βραζιλιάνων. Σημαντικό κομμάτι είναι επίσης και η σπουδαία σχέση του με τους Μιλιτάο, Βινίσιους και Ροντρίγκο, τρία πολύ σημαντικά κομμάτια της Εθνικής.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ