Κ. Ρονάλντο: «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»

 

Σε μια λαμπρή τελετή, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε από την Αλ Νασρ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για την απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για το τέλος της καριέρας του με την μεταγραφή του στην Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα, σε μια λαμπρή τελετή, και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η δουλειά του στην Ευρώπη τελείωσε, αφού κατάφερε όσα θα ήθελε και δήλωσε υπερήφανος για την απόφασή του να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία.

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, στις μέρες μας το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου επειδή ήρθα στη Σαουδική Αραβία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω δει πολλά παιχνίδια. Ανυπομονώ να παίξω, ακόμα και αύριο αν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία», ανέφερε ο “CR7” και δήλωσε πως είχε αρκετές προτάσεις εκτός από αυτή της Αλ Νασρ.

«Είμαι υπερήφανος για αυτή την απόφαση, για τη ζωή και την καριέρα μου. Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε. Έπαιξα στα σημαντικότερα κλαμπ. Είχα πολλές ευκαιρίες στην Ευρώπη. Πολλές ομάδες από τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, ακόμα και την Πορτογαλία, προσπάθησαν να πάρουν την υπογραφή μου. Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη και θέλω να κάνω το ίδιο κι εδώ. Ήρθα για να κερδίσω. Θέλω να απολαύσω και να χαμογελάσω μαζί με την Αλ Νασρ».

Για το στόχο του στη Σαουδική Αραβία, είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό τώρα, η εξέλιξη του ποδοσφαίρου είναι διαφορετικοί. Πολλοί μιλάνε, αλλά δεν ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο. Θέλω να μεταφέρω μια διαφορετική οπτική για τη χώρα και το ποδόσαφιρο εδώ. Για αυτό αποδέχτηκα αυτή την πρόκριση. Είναι ευκαιρία να αλλάξω τη νοοτροπία των επόμενων γενεών».

Επίσης, αναφέρθηκε στη στήριξη της οικογένειάς του και τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Σαουδάραβες: «Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη και με υποστηρίζει. Στη Σαουδική Αραβία είναι χαρούμενοι με την άφιξή μου και της οικογένειάς μου. Είναι η απόφασή μου και η οικογένειά μου τη στηρίζει, ιδιαίτερα τα παιδιά μου. Είμαστε υπερήφανοι. Οι άνθρωποι στη Σαουδική Αραβία με αγαπάνε, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ