Ιωαννίδης: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα, όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου»

Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Γαλλία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το τελικό αποτέλεσμα, τονίζοντας παράλληλα πως τέτοια παιχνίδια δείχνουν στην Εθνική πως μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα τέτοιους αντιπάλους.

Η “χορταστική” ισοπαλία (2-2) με τη Γαλλία ενόψει της μεγάλης πρόκλησης του Μαρτίου στο δρόμο προς το EURO 2024 αποτελεί οδηγό για την Εθνική προς τον δρόμο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Ο Φώτης Ιωαννίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους “τρικολόρ”, όμως όπως δήλωσε μετά το ματς το αποτέλεσμα του άφησε μια πικρή γεύση.

Για το γκολ του κόντρα στην Γαλλία: «Από μικρός είχα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Σίγουρα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο, όπως να σκοράρω με την Γαλλία, αλλά πιστεύω πως έχω πετύχει πολλά από τα όνειρά μου».

Για το αποτέλεσμα: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα. Τα τέσσερα γκολ ήταν πολύ όμορφα. Θεωρούσα πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς ήρθε το 2-2».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής: «Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σε τέτοιο παιχνίδια. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος».

Για τα παιχνίδι του Μαρτίου: «Όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου. Πρώτα με το Καζακστάν. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Θέμα χρόνου να σκοράρω κι αλλά γκολ».

Για το κλίμα της ομάδας: «Έχουμε ένα υπέροχο κλίμα. Όλοι είμαστε πολύ κοντά. Φάνηκε και στους πανηγυρισμούς αυτό. Το χάρηκα πολύ».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ