Ιμπόρα: «Νιώθω έτοιμος να κατακτήσω το Conference με τον Ολυμπιακό»

Ανυπόμονος για τον αποψινό (29/5, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια δήλωσε ο Ισπανός χαφ των Πειραιωτών, ο οποίος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και τόνισε πως το όνειρό του είναι να επιστρέψει στη Λεβάντε.

«Το όνειρό μου είναι πάντα να γυρίσω στη Λεβάντε, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο μου έχει δείξει ότι γίνονται πράγματα όταν δεν τα περιμένεις, γι’ αυτό προσπαθώ να πολεμάω μέχρι τέλους.

Μας έμεινε μια πικρή γεύση στο τέλος, είχαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα, έχουμε μια ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο που περιμένουν όλοι για χρόνια και να δώσουμε μια μεγάλη σημασία στο φινάλε. Νιώθω έτοιμος, ανυπόμονος και αποφασισμένος, όπως όλοι μέσα στην ομάδα.

Δεν χρειάζεται να με ρωτάτε, το είχα πει όταν έφυγα ότι θα ήθελα να επιστρέψω. Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στον τελικό. Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα, αλλά είμαι ήρεμος. Ξέρουν τι θέλω και τι σκέφτομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιμπόρα μιλώντας στη “Super Deporte”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ