Η UEFA καταδίκασε την επίθεση στον Τέιλορ

 

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο Άγγλος διαιτητής και η οικογένειά του από οπαδούς της Ρόμα, μετά τον τελικό του Europa League.

Ο Άντονι Τέιλορ δέχθηκε επίθεση από οπαδούς των “τζιαλορόσι”, μετά τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 44χρονος διαιτητής και η οικογένειά του χρειάστηκαν προστασία από την ασφάλεια του αεροδρομίου, καθώς αναζητούσαν καταφύγιο σε ασφαλές μέρος.

Η UEFA καταδίκασε αυτή την επίθεση, καθώς εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Η UEFA καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη συμπεριφορά προς τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ και την οικογένειά του. Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες και υπονομεύουν το πνεύμα του ευγενούς παιχνιδιού και του σεβασμού που υποστηρίζει η UEFA. Η UEFA διατηρεί στενή συνεργασία με την τοπική αστυνομία και την ασφάλεια των αεροδρομίων, ξεκινώντας από την άφιξη των διαιτητών στις πόλεις υποδοχής.

Ωστόσο, προσπαθούμε συνεχώς να ενισχύουμε τα μέτρα ασφαλείας για τους αξιωματούχους σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές. Θα αξιολογήσουμε προσεκτικά τα περιστατικά και θα ενσωματώσουμε πολύτιμες πληροφορίες στις μελλοντικές μας διαδικασίες σχεδιασμού εκδηλώσεων».//Τ.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ