Η Σαλερνιτάνα επαναπροσέλαβε τον προπονητή της δύο ημέρες αφού τον απέλυσε

 

Μόλις 48 ώρες μετά την απομάκρυνσή του από το τιμόνι της ομάδας, ο Ντάβιντε Νικόλα αναλαμβάνει και πάλι τη θέση του τεχνικού στην ομάδα, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και τη 16η του πρωταθλήματος.

Ο Ντάβιντε Νικόλα, απολύθηκε μετά τη βαριά ήττα της Σαλερνιτάνα με 8:2 από την Αταλάντα, με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν σε αυτή την κίνηση τη Δευτέρα, θέλοντας να ταρακουνήσουν τα μέλη της ομάδας.

Την επόμενη ημέρα έψαξαν τον αντικαταστάτη, με τα ονόματα των Ράφα Μπενίτεθ, Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα και Λεονάρντο Σέμπλιτς να είναι τα επικρατέστερα, χωρίς να έρχονται σε συμφωνία με κανένα από τους τρεις.

Έτσι, ο πρόεδρος της ομάδας επικοινώνησε την Τετάρτη με τον Νικόλα, ο τελευταίος δέχθηκε και επέστρεψε την Τετάρτη (18/01) στην ομάδα! Αφού μίλησε με τους παίκτες, τηλεφώνησε στον τεχνικό που συμφώνησε να αναλάβει και πάλι το τιμόνι της ομάδας.

Με ανάρτησή του, ο 49χρονος τεχνικός εξήγησε γιατί συνέβη αυτό:

«Θα σας πω την αλήθεια. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Ιερβολίνο χθες. Με τις μεθόδους του, οι οποίες είναι πάντα υπέροχες και φιλικές, μου εξήγησε τους λόγους για την επώδυνη απόφασή του, την οποία έπρεπε να πάρει για να αναδείξει την ασυνέχεια μετά από μια άσχημη ήττα από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Ζήτησα συγγνώμη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μια απόδοση που δεν ήταν επαρκής και την επακόλουθη βαριά ήττα.

Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της και σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Ζήτησα έντονα από τον πρόεδρο να επανεξετάσει την απόφασή του γνωρίζοντας να έχει να κάνει με μια ανθρώπινη ψυχή που έχει βαθιά ευαισθησία στην κατανόηση και θέλει έντονα να χτίσει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Αγαπώ το Σαλέρνο και πιστεύω ακράδαντα σε αυτό το εγχείρημα. Ο Πρόεδρος πάντα μας έδινε πάθος, προσωπικότητα και επιθυμία να πετύχουμε αδύνατους στόχους. Πιστεύει ακράδαντα ότι όταν οι άνθρωποι σπρώχνουν προς την ίδια κατεύθυνση, μπορούν να κάνουν εξαιρετικά πράγματα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που με κάλεσε- αυτό σημαίνει ότι το νέο ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από πάθος και καρδιά και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του με όλη μου την αγάπη».//

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ