Η πρώτη εικόνα του Σέρχιο Ρίκο στο νοσοκομείο: «Είμαστε καλά»

 

Καλύτερη είναι η κατάσταση του Ισπανού ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ξυπνήσει από το κώμα και βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Η Άλμπα Σίλβα, η γυναίκα του Σέρχιο Ρίκο, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram λέγοντας ότι «θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο με όλα τα συναισθήματα που ένιωσα αυτούς τους δύο μήνες».

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συνεχίζει να βελτιώνεται στο νοσοκομείο περιμένοντας να επιστρέψει στο χειρουργείο.

Σε δημοσίευσή της στο Instagram, η δημοσιογράφος Άλμπα Σίλβα, σύζυγος του παίκτη δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα: «Δεν έχω πολλά να πω, ή ίσως επειδή μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο με όλα τα συναισθήματα που ένιωσα κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών, αλλά προτιμώ να έχω στο μυαλό μου το σημαντικό, ότι είμαστε καλά και ότι δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την τόση στοργή σε κάθε χειρονομία και μήνυμά σας».

Ο Σέρχιο Ρίκο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους του. Στην ίδια δημοσίευση, η Άλμπα Σίλβα συμπεριέλαβε μια άλλη φωτογραφία με ένα μήνυμα σε μαυροπίνακα που έγραφε: «Καλημέρα μικρή! Σ’αγαπώ με όλη μου την καρδιά».//Μ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alba Silva (@albasilvat)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alba Silva (@albasilvat)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ