Η… πίκρα του Κουρτουά για τη Χρυσή Μπάλα

Ο Βέλγος κίπερ, εξέφρασε το παράπονό του σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την Ballon d’or, τονίζοντας ότι δεν θα μπορέσει άλλος τερματοφύλακας να κάνει όσα έκανε εκείνος σε μία χρονιά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας, με τους Σαντιό Μανέ και Κέβιν Ντε Μπρόινε να συμπληρώνουν την τριάδα.

Ο Τιμπό Κουρτουά, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα της Χρυσής Μπάλας, δίνοντας αρχικά συγχαρητήρια στον Μπενζεμά για την κατάκτηση, όμως στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του για την 7η θέση που κατέλαβε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Κατ’ αρχάς χαίρομαι για τον Καρίμ. Φαίνεται πως είναι καλύτερο να βάζεις γκολ από το να τα σταματάς. Βλέποντας τη λογική των ψήφων όλα αυτά τα χρόνια, ήξερα πως δεν είχα καμία τύχη να κερδίσω. Δεν λέω όμως να το κερδίσω, αλλά να μην είμαι καν στην πρώτη τριάδα, ενώ έχω βοηθήσει τόσο την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Champions League, είναι παράξενο. Μάλλον είναι αδύνατο να πάρει ένας τερματοφύλακας αυτό το βραβείο. Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος γκολκίπερ να κάνει περισσότερα από όσα έκανα εγώ την περασμένη σεζόν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ