Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται να κάνει επίσημη διαμαρτυρία για το επίπεδο των διαιτητών

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η “Telegraph”, οι “κόκκινοι” είναι δυσαρεστημένοι από τις αποφάσεις των διαιτητών και ετοιμάζει έγγραφη διαμαρτυρία προς την Επαγγελματική Επιτροπής Διαιτησίας (PGMOL).

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται να καταθέσει έγγραφη διαμαρτυρία στην Επαγγελματική Επιτροπής Διαιτησίας (PGMOL) σύμφωνα με την “Telegraph”, καθώς η διοίκηση του συλλόγου είναι δυσαρεστημένη από τις διαιτητικές αποφάσεις τη φετινή σεζόν.

Οι “κόκκινοι” θα συντάξουν μια λεπτομερέστατη επιστολή που απαριθμεί τις αποφάσεις της διαιτησίας στην εντός έδρας ισοπαλία (2:2) κόντρα στην Έβερτον. Μάλιστα, μετά το εν λόγω ματς ο Στιβ Κούπερ ήταν έξαλλος με την απόδοση του διαιτητή, Τζον Μπρουκς, λέγοντας πως θα πρέπει να ελεγχθεί από τους αρμόδιους. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εκφράζει επίσης τον προβληματισμό της για τους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών στα παιχνίδια της στην Premier League, ενώ όπως αναφέρει η “Telegraph” ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ είναι αυτός που έδωσε την εντολή για να γίνει επίσημη καταγγελία.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ