Η Μούρα δεν έχει … γλύκα (ΤΑΜΕΙΟ)

 

Tη βραδιά όπου όλοι θα ασχολούνται με τα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται ότι υπάρχει ευκαιρία στην αθέατη πλευρά του κουπονιού.

Από το πρωτάθλημα Σλοβενίας, έχουμε την γηπεδούχο ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας άνετη χωρίς να κινδυνεύει αλλά ούτε και να στοχεύει σε προνομιούχο θέση της κορυφής. Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενός πρωταθλήματος με δέκα ομάδες, βρίσκονται στην όγδοη θέση και… φλερτάρουν με μπαράζ παραμονής.

Οι «ασπρόμαυροι» της Μούρα, περιμένουν ακόμη την πρώτη τους νίκη στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Παραμένουν δίχως… τρίποντο στα τελευταία πέντε ματς. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχασαν πολλούς βασικούς παίκτες όπως οι Tio Cipot (19/2), Bobičanec (15/2), Kozar (11/0) και Obradović (10/0 βασικός τερματοφύλακας). Επιπλέον προβλήματα θα είναι η απουσία των Shabanhaxhaj (22/1) και Balazic (17/2) που είναι τιμωρημένοι.

Αντίθετα, η Ταμπόρ, ενισχύθηκε μεταγραφικά, σημαντικές απουσίες δεν θα έχει απόψε, ενώ δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο μετά τη νίκη με 4:0 επί της Ντομζάλε και το 2:2 της Τσέλιε, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν συμπαγή ομάδα με εξαιρετική ομαδική χημεία και δείχνουν ικανή να φύηουν με βαθμό ή βαθμούς μέσα από την έδρα της Μούρα.

Σλοβενία | 18:30
Μούρα – Ταμπόρ @ Χ2 (μ.ο. 2,20)

 

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ